Satana 1-2 hverdages levering Satana Over 800.000 glade kunder
Satana Ingen abonnement Satana Altid 14 dages returret

🎁 Køb dine julegaver nu. Vi bytter frem til d. 20/1-24 🎁

Viser alle 18 resultater

Kropspleje

Kropspleje handler om at give din krop den opmærksomhed, som den fortjener. Det kan være alt fra at tage et varmt bad til at give dine fødder en velfortjent massage. Hos Satana vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, og tilbyder derfor alt fra brusehoveder til ansigtsbørster, og alt derimellem, så du kan finde det, der passer bedst til dine behov.

-51%
-48%
129,00 kr.
-59%
489,00 kr.
-23%
Ikke på lager

Bredt udvalg af kropsprodukter

Kropspleje er noget som de fleste mennesker går op i, da det kan hjælpe med at holde huden sund og velplejet, samt give en følelse af velvære og afslapning.

Nogle vigtige elementer i en god kropsplejerutine kan omfatte regelmæssig hudpleje, eksfoliering af døde hudceller, pleje af fødderne og neglene.

Ved at bruge de rigtige produkter og redskaber kan man opnå en mere effektiv kropsplejerutine. Hos Satana kan du finde et bredt udvalg af produkter til din rutine, til en overkommelig pris.

Fra makeup-spejle til derma-roller og ansigtsbørster – hos Satana har vi meget af det, som du behøver for at opnå en mere effektiv og tilfredsstillende kropsplejerutine. Vores priser er nedsat med 23-75%, hvilket gør det endnu lettere for dig at finde det, du har brug for, uden at sprænge budgettet.

Kropspleje-produkter og meget andet

Udover at kunne tilbyde produkter til kropspleje, kan vi også tilbyde produkter til andre formål. Under vores personlige pleje, kan du finde fodpleje produkter samt tandplejeprodukter.

Det er ikke kun plejeprodukter vi tilbyder, vi har faktisk et rigtig stort udvalg til f.eks. bolig, have, børn og voksne. Vi har altid en masse skarpe priser, så alle kan være med.

Har du spørgsmål til noget indenfor kropspleje, eller andre af vores produkter, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@satana.dk eller ringe til os på 25 94 24 84.