Satana.dk

Viser 1–48 af 452 resultater

Produkter til bolig og have

Her finder du et stort udvalg af udvalgte produkter til boligen og haven. Find inspiration til interiør i form af møbler, indretning og boligtekstil.
Køkkenredskaber der gør madlavningen nemmere, flotte produkter til den festlige og indbydende borddækning, og inspirerende produkter til servering og anretning.

-55%
-21%
15,00 DKK
-62%
-62%
-55%
89,00 DKK
-40%
-51%
-43%
-50%
499,00 DKK
-35%
129,00 DKK
-33%
-62%
189,00 DKK
-39%
79,00 DKK
-33%
-35%
-54%
-51%
-50%
49,00 DKK215,00 DKK
-51%

Boligtilbehør

Her hos Satana finder du alt du skal bruge af boligtilbehør. Alt fra smarte køkkengadgets, til belysning, til møbler, og det hele har vi til skarpe priser.

Hos os betyder dekorationer ikke kun at de skal være til pynt, hos Satana mener vi at boligtilbehør skal være pænt, praktisk og funktionelt. Det skal kunne give hyggebelysning uden at sode, det skal gøre din færden i køkkenet nemmere og sjovere og det skal gøre din hverdag komfortabel.

Tag et kig i vores store og brede sortiment, her har vi sikkert den løsning du mangler.

Møbler

​​

I vores store sortiment af boligtilbehør finder du også møbler, som smarte sideborde og flagermusstol. Vores møbler er tidsløse klassikere, men du finder også finurlige produkter, som alle kan inspirere din indretning og boligstil.

Decor og tekstiler

​​

Her på siden finder du mange tilbud på decor og tilbehør til din indretning. Vi har alt til at pifte din indretning op og til at tilsætte lidt hygge i form af, for eksempel, genopladelige LED lys, plaider i forskellige farver og størrelser, gulvtæpper og lammeskind.

Du finder også et stort udvalg af retro metalskilte, som giver en underholdende, og retro chic dekoration, hvad end det er til værelset, stuen, køkkenet eller the man cave.

Køkkenmaskiner

Udover boligtilbehør, har vi også mange smarte gadgets og maskiner til køkkenet, som gør din hverdag lettere, for eksempel ved hjælp af en elektrisk piskeris. Vi forhandler også mange velkendte køkkenmaskiner til stærke priser, som airfryer, veggie twister, kødhakker og røremaskine.

Boligtilbehør til køkken

Udover gadgets og smarte maskiner, så finder du også gode tilbud på gryde- og pandesæt og knive sæt. Vi forhandler også miljøvenlige løsninger til opbevaring i form af, for eksempel, genbrugelig silikone stræk låg, som er det miljøvenlige svar på husholdningsfilm.

Havetilbehør

Det er ikke kun indenfor man kan indrette. Haven, terrassen og altanen kan også indrettes, og hertil har vi også mange smarte produkter. En ting er vores store udvalg af smarte og hyggelige udendørs belysninger, men vi har også mange komfort produkter som hængekøje eller udendørs bean bag chair. Satana.dk er hele familiens webshop, så hos os, er der også produkter for børnene, for eksempel har vi badebassin til haven også.

Haveredskaber

Vi forhandler også et stort udvalg af funktionelle haveredskaber, så du kan passe og pleje din have uden at købe dig fattig i dyre løsninger. Vi har forskellige løsninger til vanding af dine planter, som vandslange, vandingssystemer og vandspredere.

Hele familiens webshop

Vi leverer produkter inden for livsstil, underholdning, til kæledyr og til sport. Vi stræber efter at opfylde vores kunders behov, uden at det skal ødelægge budgettet. Vi har desuden et stort lager og et flittigt personale, og derfor sender og leverer vi hurtigt og står med en knivskarp kundeservice, som er klar til at hjælpe dig hvis du skulle sidde inde med nogle spørgsmål.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon: 25 94 24 84 eller på e-mail: kontakt@satana.dk.

3