Handels og leveringsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på Satana.dk.

Siden ejes og drives af:

HK Medie Group ApS
CVR-nr. 41 26 07 34
Tømmergade 15A
6830 Nørre Nebel

Tlf.: 25 94 24 84 (tirsdag – fredag 10.00-12.00)
Mail: kontakt@satana.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Satana.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Alle priser er opgivet i danske kroner inklusiv moms. Satana.dk tager forbehold for prisændringer, taste fejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Priserne på Satana.dk er dagspriser. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb og er ikke med i prisen.

Rabatangivelsen i "%" er altid taget fra produktets billigste variant.

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa/dankort, Visa,Visa Electron, Mastercard, MasterCard Debit, Moestro, MobilePay, ViaBill.

Beløbet hæves på dit kort 24 timer efter, at vi har sendt dit køb. Vi tager ikke kortgebyrer.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage din vare og herefter falder den rente- og gebyrfrie månedsydelse. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes jf. forbrugeraftalelovens §26.

Viabill finansierer køb op til 2000 kr. Beløb over 2000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Der betales via sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Det betyder, at dine kort oplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Ved betaling med dankort / kreditkort trækkes beløbet ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager, der vil aldrig kunne trækkes et større beløb, end du som kunde har godkendt ved køb.

Når du handler hos Satana.dk, har du altid 14 dages fortrydelsesret, hvor du bedes meddele os, at du fortryder købet og dermed returnerer varen til os. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Når der er tale om en ren returvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Fortrydelsesretten løber fra dagen efter, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den kommende hverdag.

Meddelelsen skal gives ved mail, samt printe og udfylde vores RETURBLANKET(klik – print hér) og vedlægge den ved returnering. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du en reklamation, bedes du ligeledes printe og udfylde vores REKLAMATIONSBLANKET (klik – print hér) og vedlægge den ved din reklamation.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og modtages ikke på pakkeshop.

Vareren returneres til:
HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
6830 Nørre Nebel

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Pakker der ikke afhentes inden for 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Satana.dk.

Vi forbeholder os ret til at opkræve et ekspeditionsgebyr på kr. 120,- for uafhentede pakker til dækning af håndtering, administrationsomkostninger og emballage.

Når du har afgivet en ordre hos Satana.dk, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling.

Husk at være opmærksom på, at ordrebekræftelsen kan havne i spamboksen.

Ved modtagelse af din ordre vil vi hurtigst muligt pakke den, samt afsende med en af vores samarbejdspartnere. Du vil modtage en ny mail, samme dag ordren afsendes. Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, hvis ordren afgives inden dagens deadline. Prisen for levering fremgår tydeligt inden betaling.

Ved bestilling af flere varer hvor en af dem har længere leveringstid, så sender vi varerne samlet når de alle er klar til levering. Er der længere leveringstid på noget af det, så vil du naturligvis blive gjort opmærksom på dette. Ved længere leveringstid, vil dette normalt stå ved varens beskrivelse her på hjemmesiden.

Du vil altid kunne bestille et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Der leveres kun til Danmark. Særlige vilkår for levering til ikke-brofaste øer kan forekomme.

Vi bestræber os på at levere din ordre hurtigst muligt. Den angivne leveringstid er vejledende, og Satana.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.

Click & Collect

På Satana.dk tilbyder vi, at du kan købe dine varer online og efterfølgende afhente dem her hos kundeservice, Tømmergade 15, 6830 Nr. Nebel, for derved at spare forsendelsen.

Ordrer der er bestilt ved Click & Collect (fysisk afhentning i Nr. Nebel) kan først afhentes næstkommende hverdag EFTER 12.00

Mandag: 09.00 - 15.00
Tirsdag: 12.00 - 15.00
Onsdag: 12.00 - 15.00
Torsdag: 12.00 - 15.00
Fredag: 12.00 - 13.00
Søndag: Lukket
Helligdage: Lukket

Vi tilbyder levering med flere forskellige fragtselskaber. Sommetider kan der være begrænsninger på maksimal størrelse og vægt, og derfor vil du kun få vist de leveringsmetoder, der er mulige på din samlede ordre. Priserne herunder er på vores standard produkter, ved bestilling af f.eks. massagestole udregnes fragtprisen automatisk på din ordre.

Herunder ses priserne for DAO, BRING og Danske Fragtmænd.

 

daologo bringlogo danskeflogo
Pakkeshop DKK. 33,- Pakkeshop DKK. 49,-
Hjemmelevering DKK. 39,- Hjemmelevering DKK. 69,- Hjemmelevering DKK. 100,- *

 

* Levering med Danske Fragtmænd til hjemmeadressen i dagtimerne kræver køber er hjemme ved modtagelsen. Kan forsendelsen ikke leveres, vil den blive indleveret til nærmeste fragtcentral og kan afhentes der (indenfor normal åbningstid).

Det er desværre ikke muligt at ændre eller annullere en ordre.

For at overholde vores korte leveringstid, printes der ordre ud ca. 1 gang i timen.

Når ordren er pakket og klar til afsendelse ligger den sammen med ca. 1500 andre pakker og det er derfor ikke muligt at plukke en pakke fra. 

Ikke afhentet pakke

Er pakken bestilt til pakkeshop, kan man vælge ikke at afhente sin pakke. 

Afhentes pakken ikke, sendes den retur til os efter 14 dage. Når vi modtager pakken, har vi en behandlingstid på op til 14 dage. Når pakken er behandlet, refunderes pengene for produktet/produkterne til det betalingskort der er brugt ved bestilling.

Returnering af pakke

Klik på dette link for information omkring returnering af din ordre >> Læs mere her

Når vi modtager varen, tjekker vi den og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet (herunder leveringsomkostninger – det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Beløbet bliver altid overført til det samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med et betalingskort, tilbageføres beløbet til det betalingskort, som du brugte ved købet.

Du får ikke besked, når vi har modtaget din returforsendelse. Du får besked, når ordren er refunderet.

Der kan gå op til 2 bankdage inden pengene er synlige på din konto (fra bogholderiet har behandlet din returnering).

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi:

 • du reelt har taget varen i brug
 • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • du har håndteret varen på en anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber mv.
 • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.

OBS. Varen skal returneres i original emballage.

Dit køb på Satana.dk er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til kontakt@satana.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for varen indtil vi har modtaget den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

 Når du handler hos Satana.dk, så accepterer du, at der på nogle produkter medfølger en udenlandsk manual, det kunne f.eks. være engelsk, svensk eller norsk og ikke en dansk.

Hvis du har spørgsmål til brug og anvendelse af et produkt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på forhånd for at høre, hvilken manual, der medfølger.

Ved køb af produkter på Satana.dk accepteres desuden, at selve produktet der er bestilt via hjemmesiden, kan leveres i emballage der evt. viser produktet med ekstra tilbehør, andre farver, anden specifikations-beskrivelse m.m.

Det skyldtes vi køber stort ind, får en god pris, med forbehold for, at producenterne må have lov til evt. at pakke produkterne i emballage der også anvendes til andre modeller, eller salg på andre markeder.

Satana.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.

Når du som kunde køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at du, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til din eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager du en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

PriceRunner Købsgaranti - køberbeskyttelsen som dækker op til 50.000,-

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb her hos Satana.dk. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Du kan få dit køb sikret gennem købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter!

Register dig her

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er defekt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner´s købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller anden direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

Koebsgaranti DK

Køb af varer på Satana.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Satana.dk på kontakt@satana.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Når du skal handle på hjemmesiden eller kontakter os, skal du i mange tilfælde opgive følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mailadresse
 • Kort oplysninger
 • Telefon/mobilnummer

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at f.eks. købet kan gennemføres. Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredje-part, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme:

 • Købs- og adfærdshistorik, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har købt, og hvornår du købte dem
 • Servicestatus, servicehistorik, returneringer, reklamationer, reparationer

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelser i forbindelse hermed rettes til HK Medie Group ApS via e-mail kontakt@satana.dk.

Ved at benytte Satana.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus

 

Vigtigt: Satana.dk er IKKE en medlemsklub, der bliver IKKE trukket et medlemsgebyr, når du handler hos os. Vores produkter er angivet med pris inkl. moms. Det eneste der kommer oveni er fragt.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16-04-2024

kunde service2

Har du spørgsmål ?
…eller fandt du ikke det, du ledte efter?
Kontakt os

 

emaerke 1

Vi er E-mærket !
-din garanti for en sikker handel