Cookies & Persondata

På Satana.dk bruger vi primært cookies til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden.

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies og indsamling af persondata.

Siden ejes og drives af:

HK Medie Group ApS
CVR-nr. 41 26 07 34
Tømmergade 15A
DK-6830 Nørre Nebel

Tlf.: 25 94 24 84 (10-00-12.00 tirsdag – torsdag)
Mail: kontakt@satana.dk

 

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i brugerens browser for at kunne genkende brugerens computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over brugernes besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til brugernes behov og interesser. Cookies husker fx, hvad der er lagt i indkøbskurven, om brugeren tidligere har besøgt siden.

Ønskes der ikke at modtage cookies fra Satana.dk, kan man i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, der skal blokeres cookies fra. Herinde kan der også slettes individuelle cookies eller alle de cookies, som browseren har gemt.

Opsættes browseren til at nægte cookies, skal man være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Ønsker man ikke at besøget skal registreres af Google Analytics, skal man benytte sig af Googles Opt-Out Browser Add-on. Ønskes der sletning eller blokering af cookies, se vejledningen her:

http://minecookies.org/cookiehandtering

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske brugerens præferencer. F.eks. om hvilke produkter kunden har lagt i indkøbskurven.

 

  • Besøgsstatistik og trafikmåling (Google Analytics) Man kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise brugerne de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dem. For eksempel bannerannoncering på andre websites. Her bruger vi Google Ads og Facebook.

 

Vi bruger også tredjeparts services. Tredjepart modtager i den forbindelse information om brugerens browser, IP-adresse og de sider, brugeren besøger på Satana.dk. Dette ligger uden for Satana.dk´s kontrol og er udelukkende et forhold mellem brugeren og indehaveren af 3. part.

Når du modtager og læser vores nyhedsbreve sættes der en række cookies. Du kan læse mere her: https://mailchimp.com/legal/cookies/

Når du benytter udsolgt-funktionen, sættes en række cookies, for at vi løbende kan vurdere og optimere den service, vi yder vores brugere.

Se listen over vores cookies her.

 

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, målrettet markedsføring.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Alle kunde informationer ligger online på vores webshop i vores ordre system, og slettes efter 5 år. Er du ikke længere kunde hos Satana.dk og ønsker dine informationer slettet så kontakt os.

Vi sender kun data til googles services såsom Analytics, Webmaster Tools.

Anden information sendes via email, og slettes fra serveren ved indlæsning af mailen.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores bruger oplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.

Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige.

Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på satana.dk.

Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og hvilke rettigheder du har.

Satana.dk er ansvarlige for behandlingen og kan til enhver tid kontaktes, hvis du har spørgsmål.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Når du skal handle på hjemmesiden, skal du i mange tilfælde opgive følgende oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Kort oplysninger
  • Leverings adresse

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at købet kan gennemføres. I forbindelse med køb og henvendelser vil vi også gemme:

  • Købshistorik, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har købt, og hvornår du købte dem.
  • Servicestatus, servicehistorik, returneringer, reklamationer, reparationer.

Vi bruger såkaldte cookies og lignende teknologier, som genererer oplysninger, vi bruger til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og til andre analytiske og statistiske formål. Disse oplysninger benyttes på et aggregeret niveau, men enkelte oplysninger vil kunne betragtes som personoplysninger på indsamlingstidspunktet, såsom din IP-adresse. Informationsindsamling ved hjælp af cookies er beskrevet mere udførligt i kapitel 7 nedenfor.

Henrik Kloster Nielsen er dataansvarlig på Satana.dk

Vi anvender dine personoplysninger til følgende:

  • Opfyldelse af vores salgsrelaterede forpligtelser: Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig som kunde, herunder levering, relevant service, kundeopfølgning og besvarelse af spørgsmål samt opfyldelse af vores forpligtelser i henhold til gældende lov.
  • Relevante råd samt tilbud til dig om opfølgning og tilbud: Vi vil benytte dine personoplysninger til at give dig relevante råd, opfølgning og tilbud på produkter og tjenester relateret til det, du allerede har købt hos os.
  • Oprette kundeprofil: Vi vil kunne oprette en kundeprofil baseret på købshistorik og tilgængelige oplysninger som grundlag for nyhedsbreve, produktinformationer, tilpasset markedsføring og købsanalyser.
  • Administration af brugerprofiler: Vi har adgang til din brugerprofil for at kunne administrere dine kontakt oplysninger og eventuelle samtykker til at modtage vores nyhedsbrev, deltagelse i kampagner eller lignende.
  • Hvis du kontakter os via kundeservice: Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, og hvordan du kontakter os (via telefon, chat eller mail), vil vi have behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. Vi vil indhente de oplysninger, vi skal bruge for at hjælpe dig.
  • Reklamationer og reparationer: Hvis du reklamerer en vare eller beder os om at foretage reparation eller ombytning, skal vi bruge dine kontakt oplysninger for at kunne registrere reklamationen og gennemføre reparation eller ombytning.
  • Videreudvikling af tjenester og sikker drift: For at kunne videreudvikle vores tjenester og drive hjemmesiden på en god og forsvarlig måde er vi bl.a. afhængige af at kunne producere statistik om sådan noget som trafik, køb og adfærd på hjemmesiden. Vi vil også kunne få brug for at få viden om svindel og at træffe foranstaltninger for at forhindre dette. Til disse formål vil vi så vidt muligt basere os på aggregerede data.
  • Elektronisk markedsføring: Hvis du eksplicit har givet samtykke til det, vil vi benytte de personoplysninger, vi har om dig, til at sende dig tilbud og informationer om vores produkter. Vi bruger i den forbindelse bl.a. de informationer, vi har om dine tidligere køb, for at give dig tilbud, du efter vores mening kunne være interesseret i. Du kan når som helst give os besked om, at du ikke længere ønsker denne type henvendelser. Bare kontakt vores kundeservice.
  • Kampagner og undersøgelser: Hvis du vælger at deltage i en undersøgelse, kampagne eller gå ind på hjemmesiden, kan du blive bedt om at angive personoplysninger såsom navn, adresse og/eller telefonnummer. Formålet er at kunne identificere dig, hvis du eksempelvis vinder en præmie.
  • Brug af eksterne leverandører: Hvis du bestiller eksterne tjenester, vil kontakt oplysninger og andre relevante oplysninger, vi har registreret om dig, kunne blive udleveret til leverandøren.

I enkelte tilfælde får andre virksomheder adgang til dine personoplysninger:

  • Offentlige myndigheder: Dine personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis vi er pålagt dette i henhold til gældende love og regler.

Vi benytter såkaldte cookies eller informationskapsler for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. En cookie er en tekstfil, som gemmes i din browsers interne hukommelse, når du besøger eller har interaktion med en webside.

Du kan forhindre, at vi gemmer sådanne cookies i din browser. De fleste moderne browsere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera osv.) er indstillet til at acceptere cookies automatisk, men du kan vælge selv at ændre indstillingerne, så cookies ikke bliver accepteret. Ulempen ved at deaktivere cookies i din browser er, at hjemmesiden ikke vil fungere optimalt. Det skyldes, at formålet med de fleste cookies, vi benytter, er at sørge for netop funktionalitet på hjemmesiden, som f.eks. at hjemmesiden kan huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv.

Vi benytter også andre værktøjer end cookies til at indhente informationer om din IP-adresse, hvilken type browser du bruger, din bredbåndsleverandør, dit operativsystem, dato og tidspunkt for dit besøg på hjemmesiden samt data om, hvordan du navigerer på siden.

Disse informationer bruger vi til at analysere trends, så vi kan gøre hjemmesiden mere brugervenlig.

Satana.dk sletter dine oplysninger i overensstemmelse med de gældende lovkrav. Oplysninger om køb vil som hovedregel blive slettet, når der ikke længere er behov for at gemme oplysningerne for at besvare kundehenvendelser og reklamationer, medmindre vi skal bruge oplysningerne til andre lovlige formål. Regnskabsloven og anden lovgivning kan i nogle tilfælde pålægge os at gemme visse typer informationer i længere tid.

I stedet for at slette personoplysningerne, kan det i nogle tilfælde være hensigtsmæssigt at anonymisere personoplysningerne. Med anonymisering menes, at alle identificerende eller potentielt identificerende kendetegn fjernes fra de datasæt, der gemmes.

Satana.dk værdsætter din feedback. Her kan du se, hvilke rettigheder du til enhver tid har, og som du kan gøre gældende ved at kontakte os.

  • Trække samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til at modtage henvendelser fra os om tilbud på vores varer, kan du når som helst trække dette samtykke tilbage. Vi har gjort det sådan, at du nemt kan framelde dig denne type henvendelser i hver kampagne fra os. Samtykke kan også trækkes tilbage ved at kontakte vores kundeservice.
  • Bede om indsigt: Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.
  • Bede om berigtigelse eller sletning: Du kan også bede os om at rette forkerte oplysninger, vi har om dig, eller bede os om at slette dine personoplysninger. Vi vil så vidt muligt imødekomme en forespørgsel om at slette personoplysninger, men vi kan ikke gøre dette, hvis der er tungtvejende grunde til ikke at slette dem, f.eks. at vi skal gemme oplysningerne af dokumentationshensyn. Mange oplysninger kan du slette selv. Eksempelvis kan du til enhver tid slette din e-mail tilmeldelse hos os.
  • Klage til tilsynsmyndighederne: Hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du indsende en klage til Datatilsynet.

Vi kan foretage ændringer i denne databeskyttelseserklæring, f.eks. som følge af at vi foretager ændringer i hjemmesidens layout eller funktioner. Hvis vi foretager væsentlige ændringer, vil vi informere om dette på hjemmesiden.

Afmelding eller ændring af hvordan du modtager nyhedsbreve kan til hver en tid gøres i bunden af det nyhedsbrev du modtager.

 

Har du spørgsmål ?
…eller fandt du ikke det, du ledte efter?
Kontakt os

Vi er E-mærket !
-din garanti for en sikker handel