DANSK WEBSHOP MED DANSK LAGER
Satana 1-2 hverdages levering Satana Over 1.000.000 glade kunder
Satana Ingen abonnement Satana Altid 14 dages returret

Viser alle 4 resultater

LED Fyrfadslys | Bevægelighed og 3D-effekt – Køb her

LED fyrfadslys kan bruges over hele hjemmet, og er et perfekt alternativ til almindelige fyrfadslys, fordi der ikke er nogen brandfare.
De er livagtige, men kører på batterier, så de kan sagtens stå i juledekorationerne eller under gardinerne. Nedenfor kan du læse meget mere om lysene, og hvordan du kan bruge dem i indretningen, og hvorfor det er det alternativ du skal gå med, næste gang du skal købe fyrfadslys.

-38%
Original price was: 79,00 kr..Current price is: 49,00 kr..
-39%
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 79,00 kr..
-22%
Original price was: 89,00 kr..Current price is: 69,00 kr..
-39%
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

Fyrfadslys året rundt

Med LED fyrfadslys kan du bruge fyrfadslys året rundt uden at være bekymret for sod i luften, brandfare og uden at skulle købe nye lys med jævne mellemrum. De kan nemlig placeres i juledekorationer, fyrfadsstager - faktisk lige hvor du har lyst, helt uden brandfare.   Derudover kan du få fyrfadslys med bevægelig flamme, og flere har også en fjernbetjening, så du kan styre dem fra forskellige steder i rummet og selv styre, hvilke du vil have tændt, og hvilke du vil have slukket. Flere produkter har sågar en timer, så du ikke skal tænke på at slukke dem inden du falder i søvn.   Disse LED lys findes i mange forskellige farver, så du kan tilpasse dem til dit hjem og din stil. Blandt andet findes der den almindelige version med hvid "stearin" og gullig flamme, samt versioner med guld, glimmer, rød og mange andre flotte farver, der for eksempel er ideelle til jul og nytår.   Der findes også nogle modeller der er lidt højere end et almindeligt stearinlys, men som stadig har den bevægelige og livagtige flamme. Denne version egner sig godt til at stå selv, for eksempel i vindueskarmen, men kan også bruges i en dekoration eller fyrfadsholder. LED fyrfadslys kan altså bruges over hele hjemmet, året rundt, på lige den måde du har lyst til. De er også ideelle til børneværelset.

Sikre lys

Selvom stearinlys er hyggeligt, er der flere grunde til at vælge dem fra. De soder nemlig meget, hvilket kan forringe luftkvaliteten og især være en risiko for ældre med lungeproblemer. Derudover er der selvfølgelig en brandfare. LED fyrfadslys er sikre, fordi de kører på batterier, har en timer og kan stå i tørt gran, under gardiner eller andre steder, hvor man normalt ikke vil stille stearinlys og andre levende lys.   Fyrfadslysene passer også i almindelige fyrfadsstager, så du let kan placere dem hvor du normalt har fyrfadslys i stearin. Der er mellem to og ni stk. i pakkerne, og de er ikke inkl. batterier.

Outlet

I vores outlet finder du en masse af vores produkter til en ekstra god pris. Om det er et restparti, eller blot et ekstra godt tilbud, så kan det være du finder lige det du leder efter.

Andre lys

Blandt vores store udvalg af varer, produkter og kategorier finder du også flere andre lys med batteri, der kan være en rigtig godt alternativ til almindelige lys. Blandt andet finder du mange forskellige LED bloklys, der findes i et væld af forskellige størrelser og farver, og som er inkl. fjernbetjening til at skifte farve, samt tænde og slukke. Vi har altid mange på lager, og får ofte hurtigt produkter hjem, så du kan få dine yndlingslys inden længe!   Vi har også et stort udvalg af LED kronelys, der er høje og livagtige, men som ikke har samme brandfare som traditionelle kronelys. Du kan altså nemt og sikkert købe LED fyrfadslys i 3D hos Satana.