Satana.dk
LED Lys | Kæmpe udvalg af LED belysning → Spar op til 70%

Viser 1–48 af 124 resultater

LED Lys 

Hos Satana finder du altid et stort udvalg af LED lys, både til indendørs og udendørs brug. Vi er vilde med LED, fordi det giver en masse sjove muligheder for at være kreativ, og samtidig er det en sikker løsning, der både passer godt på børneværelset og hos ældre mennesker.

-60%
119,00 DKK
-21%
15,00 DKK
-53%
189,00 DKK
-33%
-30%
69,00 DKK
-51%
-55%
89,00 DKK
-54%
-69%
9,00 DKK
-48%
15,00 DKK
-50%
149,00 DKK
-59%
-51%
-40%
149,00 DKK269,00 DKK
-34%
99,00 DKK
-38%
99,00 DKK
-47%
89,00 DKK

Nedenfor kan du læse meget mere om vores udvalg. Vi får ofte nye, sjove LED lys hjem, og du kan både finde lys til juletræet og julepynten, samt lys til sommerfesten, fyrfadsstagen eller som udsmykning på børnenes værelser. 
Har du spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig gerne i mål. Husk, at vi også har mange andre spændende varer til udsmykning og dekoration i hjemmet og at du selvfølgelig også altid kan finde pynt til årets højtider. Er du på jagt efter et godt kup, kan du også tage et kig på vores udsalg, hvor du ofte kan finde mange spændende ting - og hvem ved, måske finder du lige det du står og mangler. 

Lyskæder med LED

Lyskæder med LED er perfekte til dig der ønsker klare lys, der giver et godt, men hyggeligt lys. Rigtig mange er vilde med at bruge lyskæder i indretningen, fordi det virkelig kan give en hyggelig stemning, og lyskæderne er især populære på teenageværelset. Derudover  Vores lyskæder findes i mange forskellige længder, men også med forskellige motiver, der kan være med til at gøre dem perfekte til højtider eller tematiseret indretning, for eksempel i forbindelse med en havefest. 
Ønsker i at bruge lysene udendørs, skal i sikre at det er lyskæder der kan tåle vind, vejr og fugt, men disse har vi også et stort udvalg af. Under hvert produkt kan du læse meget mere om produkterne, blandt andet hvor mange pærer der sidder på, hvor meget ekstra ledning der er, og om lysene kan styres med en fjernbetjening. 

LED strips

LED strips er blandt de nyeste trends inden for LED, og er især et hit blandt børn og unge. Disse LED lys sidder på en tynd strip og kan monteres næsten overalt, for eksempel i loftet, under sengen eller ved gaming-setuppet på skrivebordet. 
På selve strippen sidder der allerede et materiale der kan klistre, men som er let at pille af og som ikke skader tapet eller træværk. Dette gør det let at flytte rundt på. På selve strippen sidder en masse små LED’er der giver illusionen af et bånd af lys. Men til vores LED strips er der en fjernbetjening, hvor du kan styre lysets farve og mønster. 

Udendørslys 

Du finder også et stort udvalg af udendørslys, blandt andet vores lyskæder, der er perfekte til når du skal pynte op til jul. Disse kan både bruges i havens buske, træer, flagstangen eller taget. Du finder lysnet, pærer med levende flammer til udendørs brug, samt et stort udvalg af forskellige solcellelamper, der både kan monteres på væggen, for eksempel på garagen eller ved bagdøren eller som kan stikkes i jorden, for eksempel på stien i baghaven eller ved indkørslen. 
Til jeres “Winter Wonderland”-udsmykning kan du også finde LED istapper der kan monteres på siden af huset og som lyser vinternatten op med et hyggeligt og naturligt lys.  Skynd dig at tage et kig, og bliv inspireret til den mørke tid! 
Vores LED lys kan selvfølgelig også bruges om vinteren. For eksempel kan du bruge dem til den årlige sommerfest, når i ønsker lidt mere lys på gaden, eller når terrassen skal have lidt ekstra lys på de sene aftener. 

LED stearinlys

LED stearinlys er et oplagt valg hvis du er træt af almindelige stearinlys eller ønsker en mere miljøvenlig eller sikker løsning. Der findes mange forskellige LED stearinlys, og du kan læse lidt mere om nogle af de forskellige typer nedenfor. 

Fyrfadslys

LED fyrfadslys har samme størrelse som almindelige fyrfadslys, og derfor kan du sagtens bruge dem i dine almindelige stager. Derudover findes de i mange sjove og flotte farve, og sågar med glimmer og lignende udsmykning. 

Bloklys

LED bloklys fås ofte i sæt af tre, og det giver dig rig mulighed for at have et ensartet sæt til dekorationer eller udsmykning i stuen. Disse tykke lys er lavet i et materiale der minder om stearin og derfor ser de og føles de meget realistiske. Flammen blafrer også i “vinden”, så det ligner en realistisk og ægte flamme. Lysene findes i smukke designs og farver, så de passer til ethvert tema og indretning. Der er et spil i farverne samt tekstur, hvilket giver dem et rustikt og realistisk udseende. 

LED kronelys

Kronelys med LED er ideelt til dig der har mange smukke stager du vil vise frem, men hvor du ikke ønsker at bruge almindelige kronelys, fordi de brænder ned hurtigt og kan dryppe på stagen. Kronelysene findes i smukke farver, og har en bevægelig flamme. Derfor går du ikke på kompromis med hyggen, men du slipper for os og den tykke luft som lysene kan give indendørs. 

LED Natlamper

LED natlamper er perfekte til mindre børn, der enten har brug for et lys at falde i søvn til eller til at have tændt hele natten, så de kan finde vej til forældrenes soveværelse eller toilettet. Samtidig giver flere af lamperne et smukt lys, og for eksempel motiver på væggen, som kan virke beroligende at se på og falde i søvn til. Disse er lette at betjene - læs meget mere om dem under hver model. 

Andre LED lys

Vi har også et bredt udvalg af andre lys med LED pærer, som du kan bruge til mange forskellige formål. Blandt andet findes der lys som er vandtætte og som du kan bruge til mange forskellige ting - for eksempel i badekarret, i dit akvarium, eller som en bordskåner under din drink. Til disse følger der en fjernbetjening så du kan skifte farver - perfekt til mange timers sjov. 

Der fås også lys der kan sættes i toilettet. Dette er perfekt hvis du har små børn der har brug for at kunne finde toilettet om aftenen og natten. 

Vi har også mange andre sjove produkter, så tag et kig rundt omkring på vores side, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge LED lys i din indretning! 

Hvorfor LED lys? 

Hvorfor kan det være en god idé at vælge LED lys fremfor de traditionelle stearinlys? Det er der faktisk flere grunde til. Blandt andet er LED lys meget sikre, hvis du for eksempel vil bruge dem i en juledekoration, eller hvis børnene tigger om hyggelige lys på værelset. Lysene har en realistisk flamme der bevæger sig, og der kan endda sættes en timer på mange af lysene så de slukker af sig selv. Dette gør også at de er gode til ældre mennesker. Hvis du er i familie med en astmatiker, ældre mennesker eller andre der kan have lungeproblemer, kan det også være en god idé at finde LED-lysene frem i stedet for de almindelige lys i stearin, da de ikke udleder røg og andre stoffer der kan irritere og være til gene for lungepatienter. 

LED er også en mere miljøvenligt valg i forhold til traditionelle pærer. De holder nemlig meget længere, og bruger samtidig langt mindre strøm.