✅ 1-2 hverdages levering ✅ Over 200.000 glade kunder ✅ Ingen abonnement ✅ Altid 14 dages returret
Se vores store udvalg af billige smartwatches med GPS trackere til børn og voksne. Vi har også forskellige aktivitetsarmbånd med skridttæller.

Viser alle 8 resultater

-25%
399,00 DKK 299,00 DKK
-52%
349,00 DKK 169,00 DKK
-20%
499,00 DKK 399,00 DKK
-25%
-25%
399,00 DKK 299,00 DKK
-24%
499,00 DKK 379,00 DKK
-67%
299,00 DKK 99,00 DKK
-40%

Digitale armbåndsure med skridttæller og indbygget gps


Vi har et stort udvalg af forskellige armbåndsure med forskellige smarte funktioner, såsom GPS, skridttæller samt pulsmåler. De intelligente smartwatches gør din hverdag en hel del nemmere. Det betyder nemlig, at du altid har en GPS lige ved hånden, når du ikke kan finde vej, du har altid et hjælpemiddel til en mere effektiv træning, samt en masse andre funktioner, som du normalt kun bruger på din telefon.
Vores billige smartwatches til Android telefoner kan anvendes af både mænd og kvinder, og så er de alle i et tidløst og neutralt design, så de ikke virker prangende omkring håndleddet.
Vi har både smartwatches i klassisk design samt dem i de mere moderne udgaver, såsom denne version med firkantet urskive. Vi har også almindelige armbåndsure i forskellige farver.

Aktivitetsarmbånd til voksne


Et aktivitetsarmbånd giver dig mulighed for at tracke din puls, samt tælle din skridt. Med andre ord, så giver det dig mulighed for at holde øje med din sundhed, fordi uret måler dit daglige aktivitetsniveau, herunder kalorieforbrug, BMI og søvnrytme.
De populære aktivitetsure har typisk en mindre urskive end de almindelige armbåndsure, og minder i virkeligheden mere om et armbånd. Vores billige aktivitetsarmbånd med bluetooth er bl.a. lavet i et stilfuldt design, som kan anvendes til både kvinder og mænd.
Aktivitetsarmbåndet er vandafvisende og passer til både iPhone og Android telefoner. Uret har også en funktion, hvor det afgiver en lyd, hvis du enten har siddet stille for længe, skal drikke noget vand eller tage noget bestemt medicin. Aktivitetsarmbåndet er en lille hjælper i din hverdag.

Børneure med GPS tracker


Vi har ligeledes et stor udvalg af vores GPS tracker ure til børn. Vores GPS børneure er perfekte til dig, der gerne vil være sikker på at kunne komme i kontakt med dine børn hurtigt. Et ur med GPS til børn giver både dig og dine børn tryghed i hverdagen.
Det kan være, at du synes det er for tidligt at give dine børn en mobiltelefon, men alligevel gerne vil have muligheden for altid at komme i kontakt med dem. Vores GPS ure til børn er alle former for børneure med en telefon indbygget. Forældre kan både ringe og SMS’e til børnene, men børnene har ikke mulighed for at gå på sociale medier med uret, som ved en almindelig smartphone. På vores børneur med GPS tracker og telefon har forældre også mulighed for at indstille uret, således forældrene modtager en SMS, når barnet forlader et bestemt område.
Med
et GPS ur til børn, så har du som forælder altid mulighed for at se, hvor dit barn befinder sig, hvilket giver en ekstra sikkerhed i hverdagen.