Satana.dk
🎄 Julegaver kan byttes frem til 20. januar 🎄

Viser et enkelt resultat

Køb Segboards billigt hos Satana

Her kan du se vores store udvalg af Segboards. Vi har altid skarpe tilbud på Danmarks billigste segboards og segkarts.

-68%
Ikke på lager
389,00 DKK

Segboards - en sjov måde at komme omkring på

Segboards er i dag en af de sjoveste måder for børn at komme rundt på. Dog skal du passe meget på når du stiller dig op på et første gang, da det kan være svært at holde balancen. Derfor anbefaler vi altid til at du støtter dig til en anden som kan hjælpe dig hvis uheldet er ude. Derfor bliver vores segboards altid kontrolleret når vi får dem hjem, da de skal overholde de strenge krav som vi sætter, for at garantere en så høj kvalitet som muligt. Vores segboards er med bluetooth og lys, så du for eksempel kan høre musik, når du er på farten. Der er desuden en sikkerhedsfunktion, der sikrer at boardet ikke kan blive overophedet.

Hvordan bruger du et segboard / hoverboard?

Mange kender den "gamle" segway som var en tohjulet, batteridrevet plade som man stillede sig op på. Her støtter du dig til en pind som går op fra midten af pladen. Som navnet segboard antyder så er de i en form for familie. Forskellen ligger i at et segboard ikke har en pind som du kan støtte dig til, men her skal du selv holde balancen. Boardet er hængslet fast på to hjul som du styrer med din balance. Boardet kører fremad, når du læner dig fremover, og baglæns når du læner dig tilbage. Segboards er udstyret med to gyroskoper som hele tiden holder øje med positionen af boardet. Så snart du begynder at læne dig forover vil hjulene automatisk begynde at køre.

Terrængående Segboards fra Hummer

Ønsker du et segboard, der er terrængående og kan holde til lidt ekstra, har vi Hummers Segboard 2.0, der er et ekstra robust segboard. Boardet har store kraftige gummihjul med ekstra dybt mønster, der gør det ideelt til at køre i ujævnt terræn såsom grus eller græs. Slå til nu og få vores Hummer Segboards på tilbud til Danmarks billigeste pris.

Segkarts - et segboard med sæde

Segkarts (eller segboard gokart) er et segboard med sæde, så du kan få endnu mere sjov på dit board. Med et sæde til segboard sidder du ned og styrer din Segkart med to styrepinde. Segkarts kan enten købes som en pakkeløsning, hvor du får både Segboard og sæde eller hver for sig, hvor du køber sædet alene og monterer på dit segboard. Sædet kan monteres på de fleste boards og har et smart spændesystem, der gør det nemt at montere.
0