Satana.dk
Trådløse Overvågningskameraer | Billig Overvågning → Køb nu!

Viser alle 5 resultater

Overvågningskamera til sikring mod indbrud og tyveri

Se vores udvalg af forskelligt overvågningsudstyr til både udendørs og indendørs brug.
Med videoovervågning i fx din carport sikrer du bl.a. mod tyveri og indbrud.

-65%
349,00 DKK
-52%
-65%
Ikke på lager
279,00 DKK

Billigt overvågningskamera til beskyttelse af dit hjem


Vi har et stort udvalg af billigt overvågningsudstyr til både inden- og udendørs brug. Placerer du et overvågningskamera i fx din carport eller garage, så vil kameraet skræmme tyven væk fra din adresse. Og hvis du alligevel skulle være ude for indbrud i din bolig, så har du i det mindste synderen på kamera.
Vi har forskelligt udstyr til videoovervågning udendørs og indendørs, der både kan kobles til wifi og din mobiltelefon. Vores overvågningskameraer er ligeledes trådløse, så du ikke behøver at trække ledninger, hvilket også hurtigt kan blive besværligt, når kameraet skal placeres udenfor.
Vores forskellige overvågningskameraer har også mulighed for infrarød fotografering, således kameraet kan filme både, når det er lyst og mørkt.

Overvågningsudstyr til udendørs brug


Har du behov for trådløs videoovervågning udendørs, så har du mulighed for at anskaffe dig et overvågningskamera til udendørs brug, der både kan filme i lys og mørke. Denne form for kamera placeres bedst i carporten, i garagen eller foran hoveddøren - udvalgte steder, hvor dit hjem er mest udsat for eventuelt indbrud.
Benytter du overvågningsudstyr til hjemmet, så er du sikret mod uforudsete indbrud, fordi du hele tiden kan holde øje med om der sker uventet aktivitet i dit hjem.
Vores smarte trådløse videoovervågningskamera kobles nemt til wifi og virker både, når det er lyst og mørkt. Kameraet har en alarmfunktion, der sender dig billeder eller video, hvis den opfanger aktivitet. På den måde kan du trygt og sikkert sidde langt fra dit hjem og stadig være opmærksom, hvis der skulle ske noget uventet ved dit hjem.

Overvågningskamera til indendørs brug


Har du brug for et overvågningskamera i dit hjem, fx til at holde øje med dine mindre børn, når de er alene på værelse eller til tyverisikring af dine ejendele, når du ikke er hjemme?
Vores overvågningskamera med wifi og infrarød lys lader dig holde øje med udvalgte rum i dit hjem. Med en velvalgt placering i hjemmet kan dette trådløse overvågningskamera registrere bevægelse, og dermed kun tage billeder eller video af det, der har relevans for dig - det giver en ekstra sikkerhed af dine ejendele, når du ikke er hjemme.
Vil du sikre, at alle hjørner af din stue bliver holdt øje med kan du benytte
et 360 grader overvågningskamera, som er et fisheye kamera, der kan tage billeder eller filme hele rummet på én gang. Det kan også tilkobles din mobiltelefon, så du kan styre kameraet direkte fra din telefon.
Har du brug for usynligt overvågningsudstyr er det nemt at overvåge dit hjem eller kontor med denne
smarte LED-pære med indbygget 360 graders kamera.