✅ +50.000 tilfredse kunder ✅ 1-3 dages levering ✅ Ingen abonnement ✅ E-mærket for din sikkerhed

Viser alle 15 resultater

LED stearinlys – det miljøvenlige valg til hyggen

Med LED stearinlys kan du skabe en hyggelig stemning med god samvittighed.


Realistiske LED stearinlys med bevægelig flamme og timer

Hos Santana har vi et udvalg af forskellige stearinlys med LED, der er både flotte og praktiske.Vores LED lys har en blafrende flamme, der giver en hyggelig stemning og gør dem super realistiske at se på. De er desuden fremstillet i paraffin, så de både dufter og ligner traditionelle stearinlys.
Lysene er især velegnet, hvis du husdyr eller mindre børn, da du undgår brandfaren som ved almindelig stearinlys.
Vores kunstige LED stearinlys kommer i mange forskellige farver, så du kan med sikkerhed finde nogle, der passer lige præcis ind i din indretning. Så hvad end du er til den minimalistiske nordiske indretning med sorte og hvide lys, eller den sprælske indretning med mange farver, så kan du finde dem her.
Alle vores LED lys er med fjernbetjening og timer, så du kan vælge at lysene selv skal slukke efter 2, 4, 6 eller 8 timer - på den måde kan du for eksempel sikkert have lysene tændt i soveværelset, når du lægger dig til at sove.

LED lys - det miljøvenlige valg, når hyggen skal sikres


Når du vælger LED bloklys frem for de traditionelle stearinlys skaber du et bedre indeklima i dit hjem. Almindelige stearinlys afgiver sodpartikler, der kan være sundhedsskadelige og skabe luftvejsirritation - med LED stearinlys kan du hygge med god samvittighed.

Stearinlys med LED lys til mange formål


Hos Satana forhandler vi ikke kun LED bloklys - vi har også LED fyrfadslys med timer og led stearinlys til juletræet. Alle vores juletræslys er trådløse, så man slipper for at falde i ledningen, når der skal danses om træet. Det giver desuden også et mere stilrent look, når træet skal pyntes.
0