Satana.dk
Kugletæpper | Stort udvalg af tæpper i uld → Spar op til 67%

Viser alle 15 resultater

Kugletæpper

Kugletæpper er geniale hvis du vil have noget farve i dit hjem, uden at skulle købe nye møbler. Tæpper er med til at give ekstra hygge og varme og kan være med til at samle et rum. Nedenfor kan du læse mere om  vores tæpper med “kugle-design”, så du kan finde den model og størrelse der passer bedst til dit hjem og din stil.

Husk at vi altid har hurtig levering på vores mange produkter, og vi gør altid vores bedste for at din ordre når hurtigt frem!


Stort udvalg af kugletæpper til billige priser

Vores udvalg af kugletæpper spænder vidt fra de meget sprælske multicolor tæpper til de ensfarvede i mere afdæmpede toner, der passer ind i den typiske nordiske, minimalistiske indretningsstil. Hertil har vi for eksempel grå, hvide og sorte tæpper. Uanset hvilken stil du er til, har vi garanteret et tæppe, der passer ind i dit hjem.

Kugletæpper i uld til alle husets rum

Gulvtæpper skaber en stemning af hygge og varme i rummet. Særligt vores runde tæpper i uld giver en rar fornemmelse af hjemlighed. Som en lille bonus forbedres hjemmets indeklima med gulvtæpper, da disse bedre kan opfange støv fra luften end et hårdt gulv. Kugletæpper kan bruges i alle rum, så hvad end du mangler et tæppe i stuen, børneværelset, soveværelset eller noget helt fjerde, så er de fine tæpper af filtkugler et oplagt valg. Skab for eksempel en hyggelig stemning på pigeværelset med et kugletæppe i lyserød eller pep stuen op med et af vores runde kugletæpper i multicolor. Er du mere til de afdæmpede farver har vi også kugletæpper i grå, sort og hvid. Alle tæpperne er håndlavet af kugler i uld, der gør tæpperne utroligt bløde og velisolerede på gulvet. Det er altså det perfekte sted at ligge med en bog.

 Du får derfor et håndlavet tæppe med 100% ren uld fra Nepal, som du kan bruge i mange år, og som giver dig mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det giver dig den allerbedste kvalitet, til den bedste pris på markedet.

Festlige ølbrikker og bordskånere af filtkugler

Mangler du ikke et kugletæppe kan du tage et kig på vores ølbrikker og bordskånere i filtkugler. Skal borddækningen piftes op har vi forskellige farverige bordskånere og ølbrikker, der er lavet i 100 % uld fra Nepal - på samme vis som de kendte kugletæpper. Begge er håndlavede og i flot kvalitet.

Vores kugletæppe tilbud er Danmarks billigste

Vi ønsker at imødekomme så mange behov som muligt, så udvalget af tæpper er bredt - både når det kommer til farve, men også størrelsen på tæpperne. Priserne varierer alt efter om du skal have et kugletæppe på 90 cm, 120 cm, 140 cm, 200 cm eller 60 cm. Du kan se alle de tilgængelige størrelser under hvert produkt.

Find et godt tilbud

Er du på jagt efter et godt tilbud? Så tag et kig på vores outlet, hvor du finder en masse af vores produkter til outlet-pris!